Начало > Източник на мрамор > Опаковане и зареждане

YEYANG LOGO 01.jpg


201607040553088143.jpg

Пакетът е важен процес за транспортиране на камък, за опаковане на продуктите по най-безопасния начин, изграждане на цех за опаковане. По заявка на клиентите предлагаме различни опаковъчни начини, като например дървена каса, трислойна дъска, PVC, хартия, дърво, палета и др.


И други пакетни начини са добре дошли. Просто ни уведомите какво искате. Трябва само да изчакате получаването на всички продукти.


Процес на опаковане на плота:


1. Първо, ще получите снимки с цифрова проверка (чрез електронна поща), преди вашите плотове да бъдат опаковани за доставка. Това дава възможност на клиента да види действителните плотове, преди да напуснат нашата фабрика.

Тъй като се придържаме към строг контрол на качеството на системата, рядко се среща грешка по време на производствения процес. Снимките на инспекцията осигуряват допълнително усещане за сигурност, за да осигурят точност при всяка поръчка.


2. Всяко парче камък е след това поотделно увит в пластмаса, след това устойчив на пробиване тежък материал от пяна-каучук.


3. Плотовете след това се опаковат в заварена щайга от стоманена рамка, облицована с панели от шперплат. Вътрешната част на щанда е подплатена със стироподобни листове. Всяко парче камък е внимателно изолирано от останалите, което премахва възможността за стружки и драскотини от контакт от камък в камък.


4. Крайният резултат е сигурна, леснодостъпна транспортна щайга, която е едновременно трайна и лесна за разопаковане при пристигане. Плотовете могат да бъдат извадени от кутията, по едно парче едновременно. Никоя друга компания не прави това, което правим, за да гарантираме, че вашите плотове ще пристигнат безопасно. Това внимание към детайла ни позволява да гарантираме подмяна, в случай че парчето камък пристигне повредено.

Free Estimates & CAD Drawing from Yeyang Stone Factory


Камък Опаковане & доставка:

Време за доставка

1) Обикновено 15-20 дни след получаване на 30% депозит

2) В рамките на 15 дни за 1-ви контейнер, след това седмичен кораб

Каменна опаковка и товарене

1) Силни дървени щайги, Нашите сръчни работници следва стриктен контрол на качеството от самото начало до крайната доставка.

2) Плотове, облицовани с разпенена пластмаса и опаковани в дезинфекционни дървени щайги, подсилени с метални ленти навън.

3) Добре опаковани с дървени щайги за плочки и плота, и връзки за плочи

За дебелина 12 мм, контейнерът с 1 х 20 фута може да зареди 170 плочи.

За дебелина 15 мм, контейнерът с 1 х 20 фута може да зареди 140 пласта.

За дебелина 20 мм, контейнерът с 1 х 20 фута може да зареди 105 плата.

За дебелина 30 мм, контейнерът с 1 х 20 фута може да зареди 70 плочи.

-Вижте подробности с нашата VR връзка на адрес https://www.linked-reality.com/company/11274/en

【Vip купувачи Запитване към ceo@china-stone-experts.com