Начало > Новини > Съдържание

Бял мрамор безшевна текстура

Jan 09, 2018

Безупречна текстура от мрамор

Мраморът е вид скала, която се състои от кристализирани минерали, които придават обичайния си вид на различни цветни пигменти. С тази уникална характеристика те служат като ценен ресурс за графичните дизайнери, тъй като те ги използват като текстури, които могат да дадат хладни ефекти на техните дизайни.

Бял мрамор текстура безшевни е един от прекрасната препратка изображение на дизайни и идеи. ние представяме това изображение с най-доброто за вас, което ще ви накара да се чувствате удобно и да ви даде много подробности за бялата мраморна текстура безпроблемно.

Има толкова много дизайнерски идеи в текстурата от бял мрамор, който е безпроблемен

Тази текстура от бял мрамор може да бъде изтеглена в 2048 x 2048 пиксела и може да се използва за лични и търговски дизайн.

white-marble-seamless-texture2.jpg

Бяла мраморна текстура с розово злато. Ваканционни фон. Модерен шаблон за дизайн

vector-seamless-pattern-white-marble-texture-with-rose-gold-holiday-vector-id872720516.jpg

Източнобелният мрамор е висок клас и не е скъп материал от Китай. Продуктът е бяла мраморна безшевна текстура на фона и с някои красиви сиви вени на повърхността. Този продукт е с ниска абсорбция на вода и фино зърно.

white-marble-seamless-texture4 (2).jpg

Гуанси бял мрамор е много известни продукти, тъй като този материал в бял цвят, и най-известните функции са евтини цена, тъй като този материал с големи зърна текстура, бял мрамор безшевни текстура материал от провинция Гуанси

white-marble-seamless-texture4 (1).jpg