Начало > Новини > Съдържание

Бял мрамор ефект стена плочки

Jan 02, 2018

Wite marmel е колекция от мраморни плочки за стени, перфектни и за пода. усъвършенстването на мрамора и естествеността на камъка, материал с изключителна естетическа стойност. Дълбочината и гъвкавостта на графиката и търсените детайли създават елегантна атмосфера, наситена с изисканост и блясък. Изразът на елегантност, създаден, за да украсява пространството.

white-marble-effect-wall-tiles1.jpg

Бял мраморен цвят винаги е предпочитан от архитекти или дизайнери. Волака мрамор плочки е база от лек до среден избор на вени характер, вие ще бъдете в състояние да избирате според вашите предпочитания.

Волака мрамор плочи могат да бъдат широко използвани в баня стена плочки, модерни идеи за облицовка на стени бяла мраморна баня с волака мрамор плочки

Чистата текстура, уникалната естествена текстура правят своите декоративни орнаменти да имат силен аромат на културата и историята, но в същото време белият мрамор на Волакас показва също така съвременните стилни изпълнения интензивно и ярко. Може да отразява историческото чувство за възстановяване на древните начини на орнаменти, и може да добави към модните романтични чувства към сградите, така че е популярен, използван от много световноизвестни сгради като хотел Пекин.

бели мраморни плочки за стени   могат да бъдат идентифицирани от хубавия вид и впечатленията от него. Тъй като има личност на господаря, тя може да бъде уникална по отношение на формата. Но тези творчески домашен дизайн може да ви даде повече от идея. Тя ще ви вдъхнови и ще ви даде повече мотивация да направите по-добър дизайн. Това ви кара да се уверите, че наистина сте удивителни порцеланови плочки от Мраморния ефект.

Стенните плочки вече са нарастваща тенденция и чудесен начин за обновяване на пространствата. Те могат да създадат ново измерение в стаята, като добавят стила на стил. В зоните на дома, където практичността е от първостепенно значение, те правят чудесна лесна за почистване повърхност, а също така и трайни. Имаме много размери, които предлагаме, както и форми.