Начало > Новини > Съдържание

Етаж от плочки от бял мрамор

Dec 28, 2017

Безформени плочки за подови настилки от бял мрамор   никога не излиза от модата - използвайте тези красиви естествени плочки, за да създадете изтънчен външен вид на подове и стени

Колекцията White Marble носи отличие и елегантност във всяка стая. Комплектът с подови и стенни плочки, тази серия ви позволява да постигнете мраморен външен вид без ценовата маркировка.

Еталонните плочки от бял мраморен ефект предлагат още една висококачествена опция

Това изображение по-долу показва как е възможно да запазите цялата област приятна и лека и все пак да постигнете усещането за бели плочки.

white-marble-effect-floor-tiles1.jpg

Карара, между модерността и класицизма. Съвременна похвала на стила на древна Гърция, с нежни нюанси и деликатни линии, предаващи ярко гръко-римско влияние. Това е Carrara, серия изключителни продукти, които съчетават решения на изискванията на третото хилядолетие с очевидната простота на цивилизацията, която постави основите за нашето съществуване.

white-marble-effect-floor-tiles2.png

Волакас Бял мрамор е бял и сив мрамор от произход Гърция. Той също така нарича Бранко Волакас, Драма Бяла, Македонска Бяла, Волака Драма Бяла, Волакас Драмас Бяла, Волакас Бяла, Волакас, Волакас Бял Мрамор, Джаз Бял Мрамор. Повърхността обикновено е полирана, изгладена и т.н. Уникално се използва за подови плочки, интериорни декори за всички проекти .

white-marble-effect-floor-tiles3.png

Уникалният виола бял мрамор е произходът на Турция, представлява етерична декорация. С променящите се тенденции, архитектите се интересуват от този мрамор за дизайна на хотели, търговски и хотелиерски услуги и го правят перфектен ефект за плочките, стените и банята.


Искате да знаете повече?

Ако обмисляте бял под или вариация по тази тема и бихте искали да знаете повече , свържете yeyang, Xiamen Yeyang Stone с голяма мощ на 2 компании IMP & EXP и 3 квалифицирани и професионални фабрики (с обща площ над 60 000 m2 ) 20 фабрики на семейството повече от 100 кооператорска фабрика   Местоположение: Нантонг (1 час шофиране до Шанхай и 2,5 часа от летище Пудонг) , така че елате да ни видите. Красотата на плочките от мраморен ефект Wight mramble effect може да се оцени само като се види от първа ръка