Начало > Новини > Съдържание

Какво трябва да знаете Полиране на мрамор

Nov 15, 2017

Мраморът се създава, когато седиментният камък (варовик или травертин) е изложен на топлина и налягане в продължение на дълъг период от време. Камъкът претърпява метаморфоза; той прекристализира и става по-гъст и по-труден. Прекристализацията позволява на мрамора да изработи хубав и красив лак по време на изработката.

what-you-need-to-know-polishing-marble1.jpg

Поддържайте блясъка на мрамора си

След като сте успели да почистите и възстановите мраморния си душ, може да помислите за лак, за да защитите и подобрите оригиналната красота на мраморната повърхност. Един мраморен лак може да направи почистването на душ в бъдеще много по-лесно, защото лакът помага да се защити мраморът от вода, масло и мръсотия, проникващи в порите на мрамора.

Хубавото за нашия мраморски полски и протектор е, че той не съдържа полимери и няма да наруши естествения цвят и яснотата на мрамора. Тя е безопасна за използване и работи чудесно на редица други естествени каменни повърхности като гранит или травертин.

Какво представлява мраморски полиращ прах?

Този прах ви помага да възстановите блясъка на мраморните подове и повърхности. Повечето от маркиращите мраморни марки се възползват от високотехнологични решения, а продуктите им осигуряват мокро и бляскаво изражение в областта на приложение. Също така можете да използвате този вид прах за варовикови и травертинни подове и повърхности.

полиране

what-you-need-to-know-polishing-marble4.jpg

Прахът за полиране на мрамор включва много фини абразивни зърна, което означава, че ако го нанесете чрез шлифоване; ще постигнете висок гланц. Също така, съставките на такива прахове не могат да бъдат разтворими във вода. С други думи, лакът не се разтваря, когато добавите вода в него. За да направите вашите мраморни повърхности гладки и отразяващи, използваме ротационни тампони с диаманти.

Това се състои от триетапен процес, който започва с шлайфане на повърхността на мрамор със специален ротационен тампон с диамант със специален курс. Втората стъпка за почистване на мрамора е да усъвършенствате повърхността на мрамора с по-фин диамантен нагънат тампон. Тази стъпка прави повърхността на мрамор много гладка, но само дава на мрамора нисък блясък. Последната стъпка в почистването на мрамор е да се полира повърхността на мрамора с фин диамант, натрупан подложка, за да се постигне желаното полирано покритие.

Разгледайте нашите мраморни продукти от професионален тип. Ние предлагаме всичко, от което се нуждаете, ние се фокусираме върху мрамор, можете да получите най-много камък директен мрамор от нас. Междувременно ние сме собственик на кариера от мрамор . както и ние сме като две търговско дружество и три фабрики, нашата фабрика площ е повече от 60 000 квадратни метра. Има опит в обработката, проектирането, контрола на качеството, след сервиза. И т.н.