Начало > Новини > Съдържание

Съвети за избор на кварцово качество на плочите

Dec 25, 2017

Какво е кварц?

Кварцът (който не трябва да се бърка с кварцитите, друг привлекателен естествен камък, използван като броячи) е продукт, създаден най-вече от естествени материали. Той е изработен от 90 до 94 процента смлян кварц и 6 до 10 процента смоли и пигменти, които се комбинират в трайни и непорьозни плочи. Силата на кварца, дори и в произведена форма, го прави естествено устойчива на абразия, драскотини, драскотини и дори киселини без необходимост от уплътнители.

banner-news-1920x457.jpg

Ето четири съвета, които да ви помогнат да намерите перфектните кварцови повърхности и плотове за вашите кухни, вани и други проекти за ремоделиране на дома.

l Изберете Edging

l Кантирането помага да се определи стила на брояч или суета и ценообразуване на ефектите. Стандартните ръбове са прави (квадратни) и ръбове на водопада.

l Изберете цветове, шарки и текстура

l Изберете дебелината на дясната страна

 

Ето някои съвети от фабриката yeyang, за да изберете кварцово качество на плотовете

l Докоснете: докосвайте повърхността с ръката си и повърхността има усещане за коприна, без стягащо усещане, без очевидно неравности.

l Scratch: надраскване на кварцовата повърхност с нокът и без очевидни драскотини.

Мирис: няма остър мирис, когато мирише на плота с носа.

l Проверка: проверете дали продуктът е сертифициран по ISO сертификат за качество

 

Голяма част от домашния живот се живее в кухнята. Вашите кухненски плотове ще получат справедливия си дял от употреба и злоупотреба. За да направите най-добрия избор, погледнете отвъд цветовете и шаблоните и разгледайте начина си на живот, семейните навици и специфичните нужди от поддръжка на всеки плот материал. Повечето видове плотове предлагат достатъчно дизайнерски опции, които да отговарят на всеки стил,   Ако се интересувате от Quartz Countertops   качество , pls не се колебайте да се свържете с нас! Използваме CNC рязане, за да постигнем по-бързо и по-точно рязане без остриета, много полезно за кварцовите върхове. Дупките на изхода на мивката и кранчето са завършени от компютърни предварително програмирани машини. Ние всички сме 5-годишен опит в своите специалности. Нашето качество убеждава нашите клиенти да се връщат с постоянни поръчки с дългосрочно сътрудничество.

Така че елате да ни видите. Красотата на Quartz Countertops качеството може да се оцени само като го видя от първа ръка . така че пътуването до нашата фабрика си заслужава.