Начало > Новини > Съдържание

StonExpo / Marmomac 2018 Излитане в Лас Вегас (YEYANG NO.Bayside-3162)

Dec 08, 2017

YEYANG каменна фабрика щанд NO.Bayside-3162

От 1993 г. насам ние инвестирахме повече от 10 кариери, нашата продуктова линия включва гранит, мрамор и кварцови плочи и плота и изнася естествен камък в блокова форма, в допълнение произвежда плочи, плочки и персонализирани размери на гореспоменатите камъни във високо качество и различни повърхностни довършителни работи. Yeyang Стоун сега е група със собствени 3 квалифицирани и професионални фабрики (с обща площ над 60 000 м²) и 3 търговски дружества, повече от 20 семейни фабрики, нашата мисия е да предоставяме отлично обслужване с най-конкурентни цени и най-добро качество продукти за нашите клиенти.

В допълнение, ще присъстваме на StonExpo / Marmomac в Лас Вегас по време на 30 януари - 01 февруари 2018 г., щанд # 3162. През четирите дни, през които ще покажете характеристиките на продуктите, yeyang ще докаже произведенията на нашите продукти на професионалните посетители. ние се радваме на американския пазар. Планираме също така да посетите нашите ценени клиенти като вас след панаира, Добре дошли да се свържете с нас, ако ще закупите каменни материали от Китай.

2018-_fube.jpg

От "Йеянг Стоун" ще получите

л   Всички запитвания / въпроси, на които трябва да отговаряте в рамките на 24 часа

л   Безкомпромисни каменни продукти.Имат строги политики за контрол на качеството и стриктно изпълнение, за да доставят продукти без дефекти в качеството и силни морски опаковки.

л   Опитно и полезно въведение и предложение.

л   Най-добра цена.

л   Една доставка навреме.

л   Стабилна верига за доставки.

  

2018-_fube (1).jpg

Повече за StonExpo / Marmomac

TISE 2018 е ключовото северноамериканско събитие за естествен и конструиран камък, повърхностно покритие, подова настилка и керемиди, обединяващи три локални шоута: StonExpo / Marmomac, SURFACES и TileExpo. тези три световни класа търговски изложения, включващи най-широко представяне на подови настилки, естествен & инженерство камък, плочки продукти и образователни предложения в света!

STONEXPO / MARMOMAC е водещото събитие от естествен камък, което предлага хиляди професионалисти в индустрията възможност да видят най-новите и най-иновативните продукти във всяка категория - машини, инструменти и естествен и инженерно изработен камък, като същевременно изграждат дълготрайни бизнес отношения с топ производители и доставчици и получаващи първокласно образование.

Показване на фактите

Име на събитието: TISE (Международното събитие по повърхността)

Дати: 30 януари - 1 февруари 2018 г.

Място: Конгресен център "Мандалай Бей" - Лас Вегас

Организатор: Информационни изложби. Павилион Marmomac, координиран от Marmomac - Veronafiere