Начало > Новини > Съдържание

Снимки на бял мрамор от Китай Фабрика

Jan 04, 2018

Няма съмнение, че бялата мраморна плочка е чудесен материал за различни повърхности в дома. Може да е плотове или подове, бял мрамор определено ще се откроява и изглежда добре. Всъщност много хора използват бял мрамор за домовете си с цел красота и елегантност.

Но повече от красотата си, друго добро нещо за материала е, че те са и практичен избор. Бялата мраморна плочка е силна и издръжлива.

Бял мрамор

Мраморът е най-луксозната опция за бели кухненски плотове и се цени съответно от $ 50 до $ 250 на квадратен фут. Този материал има полза от естественото готино докосване и е най-бял естествен камък, който можете да намерите. Макар че е твърда повърхност, мраморът има един отличителен недостатък: уязвим за киселини.

tiles-for-living-rooms.jpg

Карара: След години на добив популярният бял-сив камък, кръстен на италианския град, който го произвежда, сега е малко по-сив от белия.

Calacatta Gold: Този предимно бял камък е подобен на Carrara, но има сив и златист цвят.

Тасос: Този почти изцяло бял мрамор работи най-добре в зона с нисък трафик, като стена за баня, тъй като е чувствителна към оцветяване.

bedroom marble floor white minimalist.jpeg

снимки на бял мрамор - добавете функция и стил към дома си .. Мрамор средно качество, но тези таблици са чувствителни. картини от бял мрамор се предлагат в различни форми, размери и цветове. трябва да изберете цвят, който да съответства на вашия дом, да изберете форма, която да се побере във вашето пространство и да измерите Вашата нужда.

2.CARRERA_tiles_1_.jpg

От " Йеянг Стоун" винаги намирате камък, от който се нуждаете. Чувствайте се свободни да посетите нашия шоурум и фабрика! собствени 3 квалифицирани и професионални фабрики (с обща площ над 60 000 м²) & 3 търговски дружества, повече от 20 семейни фабрики. Първокласно обслужване, 7 дни 24 часа онлайн.   Опитно и полезно въведение и предложение.