Начало > Новини > Съдържание

Мрамор дърворезба дизайни от carving производители

Jan 03, 2018

Малкият дизайн на дърворезбата е един от процесите, които могат да бъдат използвани от художник при създаването на скулптура. Терминът се отнася и за дейността на зидари в превръзки от камък за използване в архитектурата, строителството или строителството. Това е фраза, използвана от археолози, историци и антрополози, за да опише дейността, свързана с производството на някои видове петроглифи.

W e са ангажирани в предлагането на широк асортимент от мрамор дърворезба дизайни. Предлаганите от нас мраморни резби са проектирани в нашата високотехнологична производствена единица, като се използват най-добрите основни материали и ултрамодерни технологии. Тези мраморни резби се предлагат в различни размери, форми, тежести и модели според международните стандарти. За да се постигне оптимално удовлетворение на клиентите, предлагаме тези мраморни модели за дърворезба при джобни разходи.

marble-carving-designs-from-carving-manufactur1.jpg

Бял мрамор Каменна градина Воден фонтан с дами и лъвове

Ние издълбаваме много видове каменни чешми, фонтан, мраморна чешма, мрамор, дърворезба градински чешма, каменна дърворезба фонтан, фонтан на открито, стена фонтан, фонтан басейн.

Нашата фабрика произвежда извая много видове каменни резбарски продукти. Има каменни резбови статуи и каменни кладенци, антични камъни, каменни балюстрации, каменни градински декоративни продукти, каменни бюстове и т.н.

Нашите проекти са специални, защото ние можем да направим всякакъв дизайн като ваше търсене, това само за вас. Или можем да направим горещите дизайни за продажба, които да заемат пазара.

marble-carving-designs-from-carving-manufactur3.jpg

Мраморът е полупрозрачен камък, който позволява на светлината да влезе и да произвежда мека "светлина". Той също така има способността да вземе много висок лак. Тези свойства го правят красив камък за производство на скулптури. Тя е мека, което улеснява изваждането й и когато е фино зърнеста, тя има еднакви свойства във всички посоки. Някои от най-известните скулптури в света са произведени от мрамор. Този бюст на гръцката богиня Артеми е копие на оригинално гръцко произведение.

marble-carving-designs-from-carving-manufactur2.jpg