Начало > Новини > Съдържание

Съдия Качеството на мраморните плочки

Dec 26, 2017

Мраморните плочки обикновено се използват в дневните и баните. Можете също така да помислите за мраморни столове за бани и мраморни подове за коридори. Мраморът е класически материал, който има непосредствено въздействие и създава атмосфера на елегантност, където и да се използва. Тук в YE Y ANG, ние имаме една от най-широката гама от висококачествени продукти от естествен камък. Моля, вижте как да съдим качеството на мраморните плочки, които носехме по-долу.

judge-the-marble-tile-quality.png

Пукнатини и облик

Вълните, пукнатините и пукнатините в мрамора му придават естествен артистичен външен вид, но могат да повлияят и на силата му. Изследвайте повърхността на мрамора за големи пукнатини или пукнатини, след което завъртете плочката, за да проверите другата страна на едно и също място. Качествените плочки нямат пукнатини или фрактури, които преминават през плочката, но вместо това имат венозен цвят без пукнатина да минава през него.

Докторни плочки

Понякога производителите добавят запълване в области, които чипс или пляскане на плочки. Ако забележите тъп области, когато държите плочката под светлина под лек ъгъл, особено когато по-голямата част от повърхността има огледален вид, това обикновено означава по-нискокачествен мрамор.

Собствениците на жилища могат да бъдат напълно уверени в качеството, довършването и уеднаквяването на мраморните плочки тук в "Мрамор", тъй като собствениците пътуват директно до най-горните кариери по света, за да избират първокласен каменен материал. Собствениците на жилища могат да пазаруват от нашата инвентаризация на мраморните плочки точно тук, на уеб сайта на Мраморния гид, който предлага пълни подробности за цените и възможността да купуват директно от сайта и да се превозват навсякъде по света.

Ние се фокусираме върху   мрамор, можете да получите най-много камък директен мрамор от нас. Междувременно ние сме собственик на мраморна кариера от самите нас. Така че ние правим по-добро качество от другите, за пукнатините, тъй като директно изкарваме блокове от кариерите, те са по-лесни за избягване и ние ще се опитаме да получим добрите блокове за вас.