Начало > Новини > Съдържание

Хромирани мраморни кухненски плотове и свързан проект

Dec 04, 2017

Покритието "Honed" може да обхваща редица повърхностни покрития, които са главно гладки, но не отразяващи.

Можете да имате груба издраскана козина или висококачествена коса или навсякъде между тях. Колкото по-голям е броят на песъчинките, толкова по-фин е финалът.

Висококачествената повърхност ще дойде най-близо до блестяща повърхност на стъпка, преди да полира мрамора и ще покаже белег от киселинна корозия повече от груба.

Оформянето в основата е непроходимо в кухнята. Кухненският плот е изложен на прекалено много кисели храни и напитки, за да се избегнат тъпи петна и стъклени пръстени, които се получават от киселини.

За общо почистване НЕ използвайте абразивни подложки на мрамор. Мраморът е плътен, но меките и абразивни подложки ще надраскат повърхността.

Това е особено важно за полиран завършек, при който леки драскотини са ясно видими, но също така и върху фини завършвания.

"Мраморно" покритие може да се изправи до абразивните скрубери малко по-добре, тъй като финалът вече е много груб. Тя все още ще се надраска, но не е толкова забележима.

Използването на неабразивни подложки и почистващи препарати е най-добро.

Най-важното е да се използват само продукти, които са безопасни за почистване на мрамор или да повредят повърхността.

honed-marble-kitchen-countertops-and-related2.jpg

honed-marble-kitchen-countertops-and-related3.jpg

honed-marble-kitchen-countertops-and-related4.jpg


Хромирани мраморни плотове са представени в този красив дом. ние избрахме всяка плоча от естествен камък, за да допълним характеристиките на всяка стая. Мистериозен бял хоризонт Мрамор с половин булдозен ръб е представен в кухнята и на кухненския остров. Изработеният мрамор има чувство, подобно на сатен, и е по-устойчиво на надраскване от полиран мрамор. Мрамор кухненски плотове са изработени от yeyang.

Това е нова фабрика, която току-що създадохме през 2015 г. и основно обработваме китайски мрамори (повече от 20 мрамора). Тази фабрика покрива около 45 000 квадратни метра и е оборудвана с KEDA gangsaw може да отреже плочите 1CM, 2CM и 3CM. Също така е оборудван с автоматично полиране и суха линия, 4 CNC машини за рязане.

Yeyang Стоун сега е група със собствени 3 квалифицирани и професионални фабрики (с обща площ над 60 000 квадратни метра) и 3 търговски дружества, повече от 20 фабрики фабрики фабрики.Нашата фабрика е експортно ориентирана и основните ни материали са китайски мрамори, така че ние да направим по-добро качество от другите, за пукнатините, тъй като директно изкарваме блокове от кариерите, те са по-лесни за избягване и ние ще се опитаме да получим добрата мраморна кухня за вас.