Начало > Новини > Съдържание

DIY мрамор таблица за дома декор

Nov 29, 2017

мрамор винаги е бил най-обичаният естествен камък през цялата история. Мраморната ярост отново се връща в секцията за домашен декор. Хората оформят своите подове, стълби, бани, плотове и дори маси с този луксозен камък. Но мрамор базирани продукти са най-priciest на пазара.

Ако наскоро сте извършили мащабна реконструкция на къщата си, която включва мраморни плочи или мраморни плочи, тогава шансовете са доста високи, че оставате с висококачествени остатъци от този красив камък. Можете да използвате тези остатъци от предишния си строителен проект в някои прекрасни проекти на DIY. Има възможност за повторно използване за равномерни мраморни плочки и малки парчета. Можете да преобразувате тези мраморни остатъци в брилянтни маси за маса, подложки, мозайки и други невероятни неща. С помощта на добър трион, кръгъл или мокър, можете дори да ги оформяте според нуждите ви.

diy-marble-table-for-home-d-cor1.jpg

Първо, първо, ще трябва да нарисувате златните крака. За да направя това, ги измих добре със сапун и вода, тъй като те са незавършена стомана, след което ги подготвих с добър слой грунд и ги оставих да изсъхнат.

За да направя перфектното златно покритие, аз им дадох всеки два леки слоя злато и ги остави да изсъхнат между тях. За да сте сигурни, че те не са лесно изпържени, тъй като тази маса ще бъде отпред и от центъра, оставете металното златно покритие да изсъхне напълно и след това да го напръскате с цялостно покритие от шеллак за спрей, така че да има хубаво, твърдо покритие върху него веднъж напълно изсъхна.

По този начин ще избегнете странните пръстови отпечатъци, които често се случват със златната боя и ще го направят по-устойчиви на драскотини.

Но естественият Мрамор Топ има много предимства

Мраморните маси са на разположение в множество красиви естествени цветове, а масите са предназначени за съвременен, модерен външен вид, както и за традиционни, украсени и антични. Лесно ще намерите таблица, за да комплиментирате дома си.

Красотата определено е на върха на списъка с предимствата на мрамора. Нищо не може да се сравнява. Мраморна маса за хранене или крайна маса ще комплиментира всеки декор и ще се превърне в разговор с гостите.

Никога няма да излезе от стил.

Мраморът е издръжлив, ако се грижи правилно и последователно. С правилната грижа, то просто може да надживее всяка друга мебел във вашия дом!

Ако по-скоро ви харесва естествен мрамор, свържете yeyang, YEYANG STONE е създадена през 1993 г. с малък завод, заедно с постоянната ни отдаденост в тази индустрия с повече от 20 години, Yeyang Stone сега е група със собствени 3 квалифицирани и професионални фабрики обща площ над 60 000 м²) и 3 търговски дружества, повече от 20 семейни фабрики. ние сме единствената компания, която има фабрики семейство са също в травертин, пясъчник, изкуствени камъни, paverstone, скулптура продукти и така нататък. Ако се интересувате от нашия мрамор, pls не се колебайте да се свържете с нас!