Начало > Новини > Съдържание

Diy баня Vanity Топ бързо решение

Nov 28, 2017

Банята е повече от просто място, където се душвате. Това е място, където можете да се отпуснете и да се отпуснете в края на деня, особено ако имате прекрасна градинска вана. Това е казано, дори ако просто се впускате и излизате от банята си бързо през целия ден, вие искате тя да изглежда страхотно и да ви даде отпускащо усещане.

Какво стои зад тази магия, която ще ви спести много пари? Сутиени: готови плотове с размери. Баните за баня са в две основни категории - интегрирани и изрязани - които също са разделени на две категории: единични и двойни басейни. И има трета, по-малка категория върхове за съдомиялни

vanity-drawer-step-stool-1.jpg

Vanity Essentials

Определение: Кухненската маса е базов кабинет. Подобно на най-близкия братовчед, базата на кухненската мивка, тоалетната кабина е единична мебел, която държи мивката и няколко чекмеджета. Тя служи за допълнителна цел да се скрие лабиринта от водопроводни и отводнителни тръби под мивката.

Много от тези суета са поправени мебели. Знаете колко много обичам ремонтирането на проекти, просто погледнете проектите. Аз абсолютно обожавам да взема стар мебел и да го превърне в нещо свежо и ново. Много от тези суета на банята използват тази концепция. От стари скринове и бюра до шкафове и дори велосипед! Тук ще откриете суета, което е сигурно, че отговаря на всяко предпочитание и всеки проект за реконструкция на банята.

Така че, без да се притесняваме, нека да разгледаме суетата на банята, която някога сте виждали.

builder%20grade%20vanity%209.png

Diy баня суета върха стъпка:

1:

Изрежете шперплат, с зърно, първо рязане на дълги разфасовки. Така че ще отрежете една 18-инчова широка лента от вашия шперплат, а след това от тази 18 "лента, нарязани страни и рафт. Можете да помолите магазина за дървесина да направи разфасовките за вас, а вашият шперплат ще бъде по-лесен за транспортиране и съхранение.

2:

Поставете долния рафт между страните, като използвате Kreg Jig или винтове с резби или 2 "завършени гвоздеи и лепило за дърво.

3:

Прикрепете 1x3s. Предният 1x3 трябва да бъде поставен с 4-инчово пространство над него. Задните 1x3s трябва да бъдат поставени на върха, долната част на долния рафт и центрирани.

4:

Сега звездата. Изрежете и прикрепете с 2 "завърши ноктите и дървесното лепило.

5:

За предната престилка можете да лепете и да прикрепяте 1/4 "тапицерия.

 

Ако искате да знаете повече информация за баня суета върха, свържете yeyang, yeyang Yeyang Стоун Групи, ние сме единствената компания, която има семейството фабрики са също в травертин, мрамор , изкуствени камъни, paverstone, скулптура продукти и така нататък. от 1993 г. насам, заедно с 23 години развитие, ние имаме гранит & римска травертин кариера повече от 10 кариери, а също така ние сме, включително Две търговска фирма и три фабрики, нашата фабрика площ е повече от 60 000 м². Повече от 20 години опит в производството и глобалния пазар на камък. Чувствайте се свободни да посетите нашия шоурум и фабрика!