Начало > Новини > Съдържание

Красива бяла мраморна кухня идеи за дизайн

Dec 27, 2017

Бял мрамор е един от най-търсените в дизайна на интериора, особено при създаването на пространства с фин, но впечатляващ усет. Мраморът като цяло е много силен, така че е по-малко вероятно да се чип или дън. По-специално, белият мрамор, със светъл цвят, смесен със сивия косъм, прикрива ецването много по-добре от по-тъмните тонове.

Много хора виждат мечтата си кухня в списания или по телевизията с, което изглежда, бели мраморни плотове . Бял мрамор винаги са добър избор

W hite Мрамор се съчетава красиво тук с вертикална облицовка, за да създаде модерно и архитектурно пространство в този дом стил в склад.

beautiful-white-marble-kitchen-top-design1.jpg

Блестящите бели мраморни маси на Карара са тук. Но тази кухня е толкова функционална, колкото и бляскава. Има седем места на полуострова и острова, така че готвачът никога не трябва да се чувства изоставен от партията.

beautiful-white-marble-kitchen-top-design2.jpg

Китай бял мрамор е силно се счита от собствениците на жилища и дизайнери за изключителна белота, пенливи и лъскава повърхност, както и силна структура. Сложният и луксозен външен вид, който Виетнамският бял мрамор притежава, го отличава от другите естествени камъни.

Бял мраморен плот обикновено заема собствена територия. Нищо не бие бял мрамор по отношение на класическата красота. Други твърди повърхности могат да се опитат да пресъздадат красивия вид на бял мрамор, но те никога няма да се доближат до улавяне на естествено уникалния си зашеметяващ вид.

Извор за мрамор от Китай? Xiamen Yeyang Stone има какво имате нужда. Фабрика за недвижими камък с площ 6 000 кв.м., голям запас, висока степен на полиция и бърза доставка.

Могат да бъдат избрани над 40 китайски мрамори в нашата складова база. Много нови мрамори от Китай и други страни са изброени в нашия нов мрамор Base.

-Бял цвят: кристално бяло, Китай Карара, попадане на Виктория, Кастро Уайт ...

Добре дошли да се свържете с нас, ако ще закупите някакъв строителен материал от Китай.