Начало > Новини > Съдържание

2018 покрития Атланта, GA -YEYANG Камък чака тук

Apr 18, 2018

С настоящото искрено ви каним на Вас и вашите представители на компанията да посетят кабината ни в US Coverings от 8 до 11 май 2018 година. Нашите горещи продажби и нови пристигащи ще бъдат показани там. Ще бъде голямо удоволствие да се срещнем на изложението.

 

YEYANG STONE Номер на щанд: Зала B1-536 / 538/540

Адрес: Световен конгресен център в Атланта, Джорджия

Нашите основни продукти: кварцови плочи, кварцови плотове, нов мрамор, гранит плочи
001 COVERINGS 2018 YEYANG.jpg

За покритията 2018

 

Кога: 8 - 11 май 2018 г.

Къде: Джордж Световен конгресен център, Атланта, Джорджия, САЩ

Камък материал: керамика, мрамор, гранит, естествен камък, керемиди промишленост и покрития и др

Задължителност:   Покрития 2018 се организират ежегодно.

Мащаб:   Тазгодишната годишна среща в Атланта вероятно ще достигне около 25 000 души   участници.

Тип на събитието:   водещ международен търговски панаир

О rganizer :   Стратегии за тайните събития.MIA BSI

5ad6e2be2b982.png

За нас:

От 1993 г. насам инвестирахме повече от 10 кариери, включително Castro White Marble, Vermont Grey Marble, Black Ice Flower Marmor, гранит и травертин. С голяма сила от 2 търговски дружества и 3 квалифицирани и професионални фабрики (с обща площ над 60 000 м²;), нашата мисия е да предоставяме отлично обслужване с най-конкурентната цена и най-качествените продукти за нашите клиенти. За нас е голямо удоволствие да видим, че много нови клиенти стават нашите редовни партньори и взаимното нарастване с нашите клиенти през последните години.

Имаме достъп до много нови китайски каменовъглени мрамори и предлагаме широка гама селекции от най-висококачествените мрамори, избрани от стотици кариери. Много нови мрамори от Китай и други страни са изброени в новата ни мраморна база, с площ от над 60 000 квадратни метра. Ние ще продължим да донасяме всички видове нови мрамори, за да отговорим на различните изисквания на нашите клиенти. Добре дошли да се свържете с нас, ако ще закупите нов материал от Китай.