Каменни кариери за баня предлагат сив мрамор за баня

Каменни кариери "Bath Stone" предлагат сив мрамор за баня Vanity top Каменни кариери "Bath Stone" предлагат този естествен камък, подходящ за вътрешно ползване: подове, стени, суета и стълбища, както в частни жилища, така и в обществени сгради с умерена и интензивна колективна употреба. Каменният материал и ...

Информация за продукта

Каменните кариери "Bath Stone" предлагат "Сив мрамор" за баня

 

Каменните кариери "Bath Stone" предлагат този естествен камък, който е подходящ за вътрешно ползване: подове, стени, суета и стълбищни покрития както в частни жилища, така и в обществени сгради с умерена и интензивна колективна употреба. Каменният материал и каменната облицовка трябва да бъдат избрани така, че да съответстват на зоната, в която се нанася.

Сив мрамор , са най-продуктивните продукти, които Беда произвежда. Освен стандартните размери на върховете, можем да ви предложим и персонализирани дизайни. Един много модерен вид "Сив мрамор" ще донесе във всеки дом.

 

Подробни спецификации:

Референтен номер на стандартен размер:

Суета върховете:

25 "x19" / 22 ", 31" x19 "/ 22", 49 "x19" / 22 ", 61" x19 "/ 22" ... (с единични или двойни отвори)

Кухня & Плот:

96 "x36", 96 "x25 1/2", 78 "x36", 72 "x36", 96 "x16" ... Вашият собствен дизайн и рисунки са посрещнати

 


  Контрол на качеството
1 / Довършителни ламинирани ръбове:

Стандартен 1 1/2 "ламиниран ръб, Двойна Fullnose, Ogee Standard Edge, Ogee & Radius Bottom, Ogee & bullnose стъпка, 3/8" Bevel & Square дъно; W / R нагоре & квадратна дъно; Прагова горна и квадратна дъно; 2 / Митра Edge, и т.н. 2 / Дебелина толерантност: (-2, +1 mm)
3 / Диагонална толерантност: ((-1, + 1мм)
4 / Толеранс на плоскостта на повърхността: (-0.3, + 0.3mm)
Всички наши продукти са поставени на пода, за да инспектират един пейс с едно парче

Защо да изберете камък?

С висококачествени суровини, богати експертен персонал и работници, строг контрол на качеството, yeyang предлагат най-висок клас продукти и ние приемаме пълна проверка от страна на клиентите.

Yeyang камък безплатни проби на разположение за тест за качество, а клиентите могат да вземат проби като стандарт за проверка на качеството на плочки плодове стоки. Високо качество и добро обслужване е това, за което YEYANG се концентрира в продължение на толкова много години, търсим дългосрочно печелившо сътрудничество вместо еднократна сделка. Повече от 20 години опит в производството и глобалния пазар на камък.

Членство в МВР, показващи на покрития, Stonexpo, Marmomacc всяка година.


Ако се интересувате от нашите каменни вани за каменни вани предлагат сив мрамор за баня тоалетните топ, добре дошли да купуват или на едро на отстъпка продукт от нас. С над 23 години опит, ние сме един от професионалните производители и доставчици в Китай. Елате и се насладете на нашите евтини цени и качествени услуги.
Запитване