Зелен зелен мрамор полиран строителен материал

V erde зелен мрамор Полиран строителен материал V erde зелен мрамор е вид кариера от зелен мрамор. Този камък е особено подходящ за външни - вътрешни стени и пода, плотове, мозайка, фонтани, капаци за басейни и стени и други проекти за проектиране. V erde зелен мрамор със зелени ...

Информация за продукта

V erde зелен мрамор полиран строителни материали

Зеленият мрамор е вид кариера от зелен мрамор. Този камък е особено подходящ за външни - вътрешни стени и пода, плотове, мозайка, фонтани, капаци за басейни и стени и други проекти за проектиране.

V erde зелен мрамор със зелен фон и текстурата е отличителна, че много подобен пейзаж петна, е прав naterial за интериор и екстериор декорация.

Ние също имаме gangsaw и много тел в нашата фабрика, така че можем да направим 2 см големи плочи от себе си. Междувременно, безплатни проби от зелен зелен мрамор, можем да изпратим на вашия имейл адрес за проверка

 

Зелен зелен мрамор Размер:

Размери на тоалетните: 25 "х22", 31 "х22", 37 "х / 22", 49 "x22", 61 "x22"

Плочи Размер: 2400upx1200upx18 / 20 / 30mm, 2700upx1700upx18 / 20 / 30mm и т.н.

Размер на плочките: 305x305mm, 400x400mm, 300x600mm, 600x600mm, 800x800mm и т.н.

Вземете зелен мрамор   Опаковане:

(1) Плочи: дървени снопове от морето;

(2) Плочки: Кутии от стиропор и дървени палети за морска вода;
(3) Външни тоалетни: Силни дървени щайги;

Целият по-горе пакет ще бъде подложен на фумигация под печат за експортна поръчка;

 


Зелен зелен мрамор   Спецификации :

Висока якост на натиск

Ниска радиация

Природен камък

Висока температурна устойчивост

 

ЧЗВ:

Как е вашето качество на Vanity върховете?

Машините бяха актуализирани в началото на 2015 г., те са нови и с добра марка. Използваме CNC рязане, за да постигнем по-бързо и по-точно рязане без рязане, което е много добро за плодовете от Верде зелен мрамор .

Нямам време да посетя фабриката за мрамор, мога ли да ги видя в Ксиамен или Шуиту?

О: Да, имаме няколко блока, изпратени до Shuitou, за да ги обработваме и продаваме, някои от тях се показват в нашата фабрика за разфасовки, ние ще ви отведем, за да проверите дали искате.

 


Ако се интересувате от нашия зелен мрамор полиран строителни материали, добре дошли да купуват или на едро на отстъпка продукт от нас. С над 23 години опит, ние сме един от професионалните производители и доставчици в Китай. Елате и се насладете на нашите евтини цени и качествени услуги.
Hot Tags: зелен зелен мрамор полиран строителни материали, Китай, производители, доставчици, на едро, цена, евтини, отстъпка, купуват
Запитване

You Might Also Like