Тъмно сиви мраморни плочки за стени и подови покрития

Дребен сив мрамор Плочки за стени и подови покрития Тъмно сив мрамор се отличава с тъмно кафяво фоново осветено от светкавици като черна жилка. Нейната модерна естетика със сигурност ще донесе докосване на всеки проект, ще видите снимки на една от нашите работни места. Колко тежко е сивото мрамор и ...

Информация за продукта

D ark сив мрамор Плочки за стена и подови покрития

Тъмно сивият мрамор е с фон с тъмен фон, подчертан от светкавици, като черно. Нейната модерна естетика със сигурност ще донесе докосване на всеки проект, вижте снимки на една от нашите работни места.

Колко тежки ще бъдат сивите мраморни и сиви плочи, често се питат хората. Тъй като теглото на продуктите ще има тясна връзка с разходите за доставка.

 

Дребен сив мрамор Опаковка

Високо стандартна опаковка за мореплаване:

За плочки: Картонена кутия + Дървени палети или Декоративни дървени щайги

За плочи: Силни фумигани дървени снопове

 

Модел NO.:D ark сив мрамор

Тип: полирани плочки

Дебелина: 8 мм

Функция: Водоустойчив, устойчив на износване, неспиращ, антистатичен, киселинно устойчив, звукоизолиращ, термична изолация, антибактериално

Цвят: D ark сиво

Употреба: Домакински, Интериорни плочки, Търговски, Външни, Външни плочки

Вид плащане: L / C, T / T, Paypal, Western Union

Наличност на продукта: 5000 квадратни метра / квадратни метра на месец

 

D ark сив мрамор Популярен размер:

30,5 * 30,5 * 1 см

40 * 40 * 1 / 1,5 / 2 cm

60 * 30 * 1 / 1,5 / 2 cm

60 * 60 * 1 / 1,5 / 2 cm

Половин плочи 240 нагоре x 60/70/80 x 2 / 3cm

Големи плочи 240 x 120 cm нагоре x1.8 / 3cm

 


Имаме много добро качество за мраморния камък, те изглеждат топло, класически и луксозни. Имаме много мрамор с различен ценови диапазон за различните си проекти.

Тъмно сив мрамор Плочки за стени и подови покрития

Ние сме водещ камък производител и доставчик в Fujian, Китай, с 23 години "история. Ние сме ангажирани с висококачествени естествен камък извличане на продукти, производство и търговия, както и независими права за внос и износ.

 


Ако се интересувате от нашите тъмно сиви мраморни плочки за стени и подови настилки, добре дошли да купуват или продават на едро продукт с отстъпка от нас. С над 23 години опит, ние сме един от професионалните производители и доставчици в Китай. Елате и се насладете на нашите евтини цени и качествени услуги.
Hot Tags: тъмно сиви мраморни плочки за стени и подови покрития, Китай, производители, доставчици, на едро, цена, евтини, отстъпка, купуват
Запитване

You Might Also Like