Китай Черно антични мраморни плочки за проект

Китай Черен мраморни плочки за проект A ntique мраморни плочки имат естествена текстура, елегантен тон и огромна наличност от кариерата ни. Това е добър камък с доста висока икономическа стойност. A ntique мрамор плочки се радва на характеристики на цветова стабилност, ясни и красиви линии, и ...

Информация за продукта

Китайски черен мраморни плочки за проект

Мраморните керемиди имат естествена текстура, елегантен тон и огромна наличност от кариерата ни. Това е добър камък с доста висока икономическа стойност.

Мраморните керемиди притежават характеристики на цветова стабилност, ясни и красиви линии, без радиация; е елегантен и благороден за изграждане на декорация, културен камък.

Високата степен на повърхността и хубавата обработка на ръбовете правят тази антична мраморна плочка специална и уникална природа в декорацията на сградите.

 

продукт:
1. собствените си кариери за някои антични мраморни плочки,   като ви гарантира най-добрата цена, основана на същото добро качество.
2. размери за мрамор плочки :

12 "* 12", 16 "* 16", 18 "* 18", 24 "* 24" и нарязани на размери и т.н.

Всички стандартни размери са налични и могат да бъдат обработени според изискванията на клиента.

Големи плочи : 2400 x 1200 x 20 мм / 30 мм / 40 мм и т.н.

Малки размери на плочите : 1800 x 600/700/800 / 900mm x 20mm / 30mm и т.н.
3. Срок на плащане: FOB / CNF / CIF (USD, EURO)
Пристанище на товарене: пристанище Ксиамен

4. Опаковка:

(1) Плочи: дървени снопове от морето;

(2) Плочки: Кутии от стиропор и дървени палети за морска вода;
5. безплатни проби на разположение , можем да изпратим до вашия имейл адрес за проверка

 

За нас:

Ако търсите добър доставчик на антични мраморни плочки, добре дошли посетете нашата работилница или се свържете с нашите търговски лица, те ще ви даде подробни въведение за нашите продукти от антични мраморни плочки и политика за качество guirantee.

Xiamen Yeyang камък С голяма сила на дължа 2 IMP & EXP компании и 3 квалифицирани и професионални фабрики .

Ние сме оборудвани с най-съвременни машини, сръчни работници. отговорни инспектори по качеството, както и друг много професионален управленски екип.

 

 


Ако се интересувате от нашите цветни черни мраморни плочки от Китай за проект, добре дошли да купувате или продавате на едро продукт с отстъпка от нас. С над 23 години опит, ние сме един от професионалните производители и доставчици в Китай. Елате и се насладете на нашите евтини цени и качествени услуги.
Hot Tags: Китай черен антични мраморни плочки за проект, Китай, производители, доставчици, на едро, цена, евтини, отстъпка, купуват
Запитване

You Might Also Like