Бял мраморен стълби / стъпка за интериорен етаж

Бял мраморен стълби / стъпка за интериорен етаж Бялата мраморна стълба и Стъпка се използва най-вече за вътрешна украса. Това вътрешно мраморно стълбище е направено от бял мрамор. Предимството на използването на бели мраморни стълби е, че всеки размер и форма могат да бъдат изрязани от гранитогрес и поставени без фуги.

Информация за продукта

Бели мраморни стълби / стъпка за интериор   етаж

Бялата мраморна стълба и Стъпка се използва най-вече за вътрешно обзавеждане. Това вътрешно мраморно стълбище е направено от бял мрамор.

Предимството на използването на бели мраморни стълби е, че всеки размер и форма могат да бъдат изрязани от гранитни плочи и монтирани без фуги.

Вътрешното бяло мраморно стъпало с широко приложение, като хотел от висок клас, офис сграда или други обществени места. Повърхността е лакирана или усъвършенствана, а противоплъзгащата част може да направи друга груба повърхност или със златни медни ленти.

 

Модел № : бяла мраморна стълба

Употреба: На закрито

Твърдост: ≥105hsd

Суха сила на сгъстяване: 128.5 MPa нагоре

Търговска марка: Wellest

Материал: естествен камък

Тип стълби: Персонализирани

Асорбция на водата: <>

Суха сила на огъване: 12,8 МРа

Други довършителни: Flamed, Honed, полирани, Буш-Hammered, естествени

Времето на Delivry: с 15-30 дни

Дебелина Толеранс: +/- 0,5 мм

Транспортен пакет: Дървени каси за плочки, Дървени палети за плочи

 


Бяла мраморна стъпка с / стъпка популярен размер

Дължина: 100 сантиметра, 105сантиметър, 110 см, 120сантиметър, 130 см, и т.н.

Ширина: 15см, 30см, 40см и др

Дебелина: 1,5 см, 1,8 см, 2 сантиметра, 3см 5см, и т.н.
Повдигач: 100-150 * 13-15 * 2cm & 100-150 * 13-15 * 1.5cm
Всички други размери са налични по заявки на клиентите.

 

Имаме много добро качество за белите мраморни стълби, те изглеждат топло, класически и луксозни. Имаме много мрамор с различен ценови диапазон за различните си проекти.
 

Yeyang Стоун се намира в Xiamen провинция Фудзиен, Китай. Ксиамен е провинция, известна с висококачествен гранитогрес и отличен износ на камък.

Ксиамен Yeyang камък С две силни сили на дължа 2 IMP & EXP компании & 3 квалифицирани и професионални фабрики (с обща площ над 60 000 м2 ) 20 семейни фабрики повече от 100 coopetative фабрика.

Многобройни изящни китайски мрамори , бели мраморни стълби, оникс са показани, блокове, плочи и нарязани на размери са всички по ваш избор.

 


Ако се интересувате от нашите бели мраморни стълби / стъпка за интериорен етаж, добре дошли да купувате или продавате на едро продукт с отстъпка от нас. С над 23 години опит, ние сме един от професионалните производители и доставчици в Китай. Елате и се насладете на нашите евтини цени и качествени услуги.
Hot Tags: бели мраморни стълби / стъпка за вътрешен етаж, Китай, производители, доставчици, търговия на едро, цена, евтини, отстъпки, купуват
Запитване

You Might Also Like