Rain Forest Зелена мраморна подова плочка

Rainforest Зелена мраморна подова плочка керемиди Нашата гама от Green Rainforest мрамор дава отличителен поглед към вашия интериор и насипни купувачи могат да се възползват от Rainforest Green Marbles в обичайните размери, за да отговарят на изискванията на крайните купувачи. Ние сме водещ доставчик на Rainforest Green Marbles, които са ...

Информация за продукта

Rainforest зелена мраморна подова плочка плочка

 

Нашата гама от Green Rainforest Marble дава отличителен поглед към вашия интериор и насипни купувачи могат да се възползват от Rainforest Green Marbles в обичайните размери, за да отговарят на изискванията на крайните купувачи.

Ние сме водещ доставчик на Rainforest Green Marbles, които са обработени и завършени в съответствие със специфичните изисквания на клиента. Тези мрамори означават стандартите за най-високо качество, довършителни работи, дълготрайност и др.

 

Име на продукта: - Зелен мрамор на дъждовните гори
Материал на продукта: - Мрамор
Контрол на качеството : - Полиран:

За черни плочи / плочки: полиране +95 градуса

За цветни плочи / плочки: полиране +85 градуса
Наличен размер: - 160 * 260 & нагоре, 120 * 240 & нагоре
Налична дебелина: - 2 см, 3 см
Повърхностно покритие: - Полиран, античен.

 

Rainforest Зеленият материал се предлага под формата на плочи и плочки с дебелина 2 см и 3 см. плочките са с размер 30x30 см; 30x40 см; 30x60 см.

 

ЧЗВ:

Къде е вашата фабрика за мрамор?

О: Намира се в град Нантонг, само един час път с кола до Шанхай и 2,5 часа от летище Пудонг.

Какви мраморни цветове имате работа?

A: Ние се съсредоточи върху китайски мрамори, можете да получите най-Китай мрамори от нас, като Nero Marquina (бяло, Атина, черно, сиво, синьо, кафе ...) Междувременно сме внесли мрамори (зелен мрамор Rainforest) от различни страни.


Ако се интересувате от дъждовните ни зелени мраморни плочки за плочки, добре дошли да купувате или продавате на едро продукт с отстъпка от нас. С над 23 години опит, ние сме един от професионалните производители и доставчици в Китай. Елате и се насладете на нашите евтини цени и качествени услуги.
Hot Tags: дъждовна гора зелен мрамор плочки плоча плоча, Китай, производители, доставчици, на едро, цена, евтини, отстъпка, купуват
Запитване

You Might Also Like