Качество на нефритовия камък Зелен мрамор

Q uality на нефрит камък Зелен мрамор Качеството на нефрит камък е мрамор с нюанси на зелено. Зеленият камък на нефрит се използва, за да работи добре за бани и облицовка на вътрешните стени. Качество на нефрит камък Зелен мрамор: Подове, покрития, плочи, Дебелината е 2см, 3см, 4см, 5см или 8см или по-големи ...

Информация за продукта

Q uality на нефрит камък зелен мрамор

 

Качеството на нефритния камък е мрамор със зелени оттенъци. Зеленият камък от нефрит се използва, за да работи добре за бани и облицовка на вътрешните стени.

Качество на нефритовия камък Зелен мрамор: Подове, покрития, плочи,

Дебелината е 2cm, 3cm, 4cm, 5cm или 8cm, или по-голям размер.Този продукт е зелен порфидо камък плочки, повърхността в полски, но също така може да flamed лечение, както и тъмно зелен порфир камък опаковки също в силна дървена кутия.

Размер:

(1) Плочи:

2400голяма * 1200пор, 1,6см, 1,8см, 2см или 3см

(2) Плочки:

305 * 305 mm (12 "x 12"), 305 * 610 mm (12 "24"), 457 * 457 mm (18 "18"), 610 * 610 mm (24 "24");

(3) Стълбище: стъпка:

(110-130) * 33cm; стъпало: (110-130) * 15см;

 

Модел NO: Q uality на нефрит камък  

Обработка на ръбовете: Улеснена

Приложение: под, стена, плот

Пакет: Дървен пакет с пластмаса и пяна.

Фумигат: Да

Услуга: Перфектна

Търговска марка: yeyang

Спецификация: по проекти

Опаковане
Професия Опаковка от силни дървени пакети, достойни за морско облекло.
Доставка
1 / Време за доставка: в рамките на 2-4 седмици след като поръчките са били конфигурирани
2 / Доставка пристанище: Xiamen пристанище, Китай

Профил на доставчика

Ксиамен YEYANG. е пряк производител на строителни камъни, имаме повече от 23 години опит в тази насока на бизнеса. имаме собствени кариери, фабрики и много фабрики партньори, които имат мощен дизайн и производствени възможности,

Ние проектираме и изработваме широка гама от естествен камък, предлагайки богат избор от цветове и дизайн, всички наши проекти са специални, защото можем да направим всякакъв дизайн като ваше търсене, точно за вас. Или можем да направим горещите дизайни за продажба, които да заемат пазара.

които се предлагат за пода, стени, павета, върхове, стълби, первази, плувни басейни и т.н., каквото ви трябва, можем да направим за вас. Добре дошли Вашето запитване и Вашата поръчка.ЧЗВ:

1. Има ли проба?

Да, пробата е много добре дошла и без такса, а клиентите трябва само да носят товара, който ще се върне, когато направите следващата поръчка FCL.

Бихте ли представили някои от вашите клиенти в САЩ?

О: Нашите клиенти покриват повечето щати в САЩ, някои от тях са много силни компании. Ние сме много горди, че Yeyang е член на MIA и работи с MSI в продължение на много години. Също така можете да проверите нашите митнически данни за износ, за да научите повече за нашите партньори.

2. Колко дни са готови за проба?

Това зависи от точните изисквания


Ако се интересувате от нашето качество на нефрит камък зелен мрамор, добре дошли да купуват или на едро на отстъпка продукт от нас. С над 23 години опит, ние сме един от професионалните производители и доставчици в Китай. Елате и се насладете на нашите евтини цени и качествени услуги.
Hot Tags: качество на нефрит камък зелен мрамор, Китай, производители, доставчици, на едро, цена, евтини, отстъпка, купуват
Запитване

You Might Also Like