Полиран Вермонт Верде Античен мраморен плот

Полиран Вермонт Верде Античен мраморен плот Verde Античен мрамор е екзотичен тъмнозелен серпентинен мрамор, който е пресичан от вени от по-леки зелени и бели петна. Също така съдържа следи от метални съединения, предизвикващи блестящи отражения, които му придават жизнено качество, което не се вижда в други ...

Информация за продукта

Полиран Вермонт Верде Античен мраморен плот

 

Verde Antique мрамор е екзотичен тъмно зелен серпентинен мрамор, който се пресича от вени от по-леки зелени и бели петна. Също така съдържа следи от метални съединения, предизвикващи блестящи отражения, които му придават ярко качество, което не се вижда от другите камъни.

Цветовият диапазон на античните мрамори е добър, като основните промени са големината и количеството на жилата. Поради тези свойства той е един от малкото мрамори, които могат да бъдат полирани и използвани както в интериорни, така и в екстериорни приложения.

V erde античен мрамор   полиран: бижу като; естествен четка Рочестър   VT   зелено до тъмно зелено с омега бели вини; персонализиран   производители .

 

Модел №: Зелен мрамор в зелено

Цвят: Зелен

Размер: 280X180см

Форма: Голяма плоча

Опаковка: 2.3 см дървен пакет с пластмаса и пяна.

Фумигат: Да

Услуга: Перфектна

Търговска марка: YEYANG

Спецификация: по проекти

Повърхностно покритие: Полиран

Дебелина: 2 см

Унифициран каталог: Зелен мрамон

Употреба: за Counter Top, плочки и така нататък

Sea Freght: Достоен за дълги морски товари

Качество: Добро

Orign: Китай

 

Съответната толерантност на вертикалните ръбове:

+/- 0,5 мм, прецизно рязане с инфрачервено рязане Мах

 

Рязани по размер

300x300mm, 400x400mm, 600x600mm, 800x800mm, 1200x600 / 800mm и т.н.

2000x600мм или 80 "х24";

2400x1200mm или 96 "x48";

Други Предлагани материали: Гранит, мрамор, пясъчник, шисти, варовик.

 

Контрол на качеството:

Полирана степен над 90 градуса нагоре

Толеранс на дебелината: калибриран, +/- 0,5 mm, +/- 1 mm, +/- 1,5 mm

 


YEYANG е средно мащаб производител и износ доставчик на различни каменни продукти в южната част на Фуджиан, Китай. Ние носят широка гама продукти линия включва всички видове каменни плочи, плочи, нарязани на размера, противоположни върхове, суета върхове, и много повече ...

В продължение на 20 години "твърд работа и изграждане, тя е създадена от добър набор от система за управление на обработка и система за контрол на качеството , Yeyang Стоун притежава 3 квалифицирани и професионални фабрики (с обща площ над 60,000 м²) и 3 търговски дружества, повече от 20 семейства собственост на завода.


Ако се интересувате от нашата полирана Vermont verde антични мраморни плоча, добре дошли да купуват или на едро на отстъпка продукт от нас. С над 23 години опит, ние сме един от професионалните производители и доставчици в Китай. Елате и се насладете на нашите евтини цени и качествени услуги.
Hot Tags: полиран Vermont verde антични мрамор плоча, Китай, производители, доставчици, на едро, цена, евтини, отстъпка, купуват
Запитване

You Might Also Like