Полираща фабрика Цена Крема Валенсия Мраморни плочи за декоративен материал

Лакирана фабрична цена крема валенция Мраморни плочи за декоративен материал Жълт мрамор-Крема Валенсия мрамор, yeyang гарантира наличието на 3000-4000 кубически. Редовно, yeyang доставка бандата нарязани плочи на Валенсия мрамор да бъдат готови за контейнер за корабоплаване и производство нарязани на размери за ...

Информация за продукта

Полирана фабрична цена крема валенция Мраморни плочи за декоративен материал

 

Жълт мрамор - Крема Валенсия мрамор , yeyang гарантира наличието на 3000-4000 кубически. Редовно, yeyang доставка бандата нарязани плочи от Валенсия мрамор да бъдат готови за контейнер кораб и производство, нарязани на размера за проекти, както добре.

За редовни покупки, yeyang произвеждат панели с размери 12x24x3 / 4 "Tolerance +/- 1mm и крема Valencia 3/4" плочи с приблизително 3000-4000 квадратни метра на месец.

 

Вещ

Крема Валенсия Мрамор

Други имена

Крем Buixcarro, Роза де Валенсия

Тип

мрамор

цвят

жълт

Повърхностно покритие

Полиран, Хонди, Flamed и др

Редовен размер

a.305x305, 457x457, 300x600, 600x600, 800x800mm или както се нуждаете за плочки.
b.120 upx240 нагоре в 2cm.3cm.4cm дебелина за плочи на пазара.

Контрол на качеството

Дебелина: +/- 1 мм, ясна степен: +/- 0.5 мм

Лъскава степен: 80, 85, 90, градуса или нагоре

употреба

Баня, облицовка на стени, Брояч, Душ, Димен камък, Подови настилки жилищни

 

Защо да купувате от yeyang Stone

А.      Силна и приятна опаковка

Б.      Пълен опит с пазарите на Европа, Америка, Канада, Австралия, Близкия Изток и др. Нашето професионално предложение може да бъде полезно за Вашия бизнес.

° С.     Собствена фабрика, най-добра цена, отличен контрол на качеството, стабилно време за доставка

Д.     Безплатни мостри могат да се изпращат при поискване

E.      Посетете търговски панаири в САЩ, Италия, Дубай и др.

F.      Отговорна услуга, бърз отговор

 


Други детайли

Крема Валенсия е оранжев цвят мрамор, с фини зърна и изобилие darkerreddish вена. Неговата структура е доста нередовна, но това е, което идентифицира Крема Валенсия като уникален вид мрамор.

Крема Валенсия представя различни варианти, особено по отношение на цвета (по-светъл или по-тъмен) и цялостното излъчване (интензивност и посока на вена).

Видът на обработката също оказва влияние върху цвета на камъка: полирането ще направи повърхността не само огледален, но и по-ярък и по-наситен, като се усъвършенства, а напротив - ще заглуши тона, като направи по-лек.


Ако се интересувате от нашите полирани фабрична цена крем валенсия мраморни плочи за украса материал, добре дошли да купуват или на едро на отстъпка продукт от нас. С над 23 години опит, ние сме един от професионалните производители и доставчици в Китай. Елате и се насладете на нашите евтини цени и качествени услуги.
Hot Tags: полиран фабрика цена крема валенсия мрамор плочи за декорация материал, Китай, производители, доставчици, на едро, цена, евтини, отстъпка, купуват
Запитване

You Might Also Like