Сиви мраморни доставчици Изключителен мрамор върху собствената ни кариера

Доставчици на сив мрамор Изключителен мрамор върху собствената ни кариера Детайли за продукта Изключителен мрамор в нашата собствена кариера, този сив мрамор има стабилни цветове и най-вече се прилага в подови настилки и стени за хотелски проекти, вилни проекти, летищни настилки и др. Сивите плочи ще ...

Информация за продукта

Сиви мраморни доставчици Изключителен мрамор в нашата собствена кариера

 

информация за продукта

Изключителен мрамор в нашата собствена кариера , този сив мрамор има стабилни цветове и най-вече се прилага в подови настилки и стени за хотелски проекти, вилни проекти, летищни настилки и др.

Колко тежки ще бъдат сивите мраморни и сиви плочи, често се питат хората. Тъй като теглото на продуктите ще има тясна връзка с разходите за доставка.

Обикновено пълната цена на контейнерните продукти е много по-добра от минимализирането на количеството. Сините мраморни доставчици притежават кариерен мрамор , от Yeyang Stone, винаги намирате камък, от който се нуждаете. Чувствайте се свободни да посетите нашия шоурум и фабрика


продукт

Изключителен мрамор в нашата собствена кариера

Размери

Плочка: 305x305mm, 400x400mm, 300x600mm, 600x600mm
Плоча: 2400upx1200upx20 / трийсетmm
Кухня: 24 "x96" -108 ", 26" x96 "-108", 28 "x96" -108 ", 28" x96 "-108"

25 "X22", 31 "x22", 37 "X22", 49 "Х22, 61" X22 "
Външен вид: 25 "X22", 31 "x22", 37 "X22", 49 "X22, 61" X22 "

Завършен

Полиран, Хонди, Антик

цветове

сив

Опаковане

плоча:

пластмаса вътре + силен морски дървен пакет навън

плочки:

пяна вътре + силни плавателни съдове за дърва с подсилени външни ремъци

плот:

пяна вътре + силни плавателни съдове за дърва с подсилени външни ремъци

Предимства

повече от 29 години опит в производството на каменодобивна промишленост
отговорни и внимателни към всеки клиент

 


Добре дошли в уеб страницата на компанията YeYang, директен от фабриката, източник на естествен камък.

YEYANG е професионален производител и износител на каменни изделия с история над 24 години в Китай. Ние сме ангажирани в камък, свързани с добив, производство и търговия имат нашите собствени лиценз за внос и износ. Нашата фабрика се намира в XIAMEN, провинция Фуджиан в Китай. сега нашите продукти се изнасят главно за САЩ, Канада, Великобритания, Ирландия и други европейски страни, също изнесени в Югоизточна Азия, Близкия изток и Австралия. Ние сме спечелили много доверие на клиентите поради нашите качествени продукти, конкурентни цени и бързо обслужване.

YEYANG се интересува от установяване на бизнес отношения с клиенти от цял ​​свят. Бихме искали да проучим възможностите за работа с уважаваната компания като вас.


Ако се интересувате от нашите доставчици на сив мрамор ексклузивен мрамор на нашата собствена кариера, добре дошли да купуват или на едро отстъпка продукт от нас. С над 23 години опит, ние сме един от професионалните производители и доставчици в Китай. Елате и се насладете на нашите евтини цени и качествени услуги.
Hot Tags: сив мрамор доставчици изключителен мрамор на нашата собствена кариера, Китай, производители, доставчици, на едро, цена, евтини, отстъпка, купуват
Запитване

You Might Also Like