Китай Евтини черни Portoro мрамор плат за търговски проекти

Китай Евтини Черно Порторо Мрамор Табела За Търговски проекти Черно Порторо Мрамор се нарича сребърен млечен мрамор или сребърен бял мрамор, както и този мрамор е един от най-добрите материали за търговски и жилищни проекти. Черно Порторо Мрамор е черен мрамор с удивителни бели вени ....

Информация за продукта

Китай Евтини черни Portoro мрамор плоча за търговски проекти

 

Черният Порторо Мрамор се нарича сребърен млечен мрамор или сребърен бял мрамор, а този мрамор е един от най-добрите материали за търговски и жилищни проекти.

Черният Порторо Мрамор е черен мрамор с удивителни бели вени. Предлага се както в плочки, така и в плочи за лесна координация в дизайнерски проекти, включително плотове, стени, облицовки и подове за жилищни и търговски имоти. Особено за банята.

 


Обща информация за черен порторен мрамор

Тип: Мрамор

Място на произход: Китай (континента)

Марка: YeYang

Цвят черен

Повърхностно покритие: Полиран или усъвършенстван и др.

Мрамор Тип: Мрамор

Каменна форма: дъска за подложки

Име на камък: Китай Евтини черни Portoro мраморни плочи за търговски обекти

украса

Тип камък: естествен мрамор

Употреба: Тоалетните за баня и други декори, вътрешен и външен декор, маси и др.

Приложение: Декорация за търговски и жилищни нужди

Размер на плочата
1) Малка плоча: 180по х 60/70 / 80пп x 2 / 3см
2) Голяма плоча: 250 x 150 x 2/3 cm

Дебелина: 16 мм, 18 мм, 20-30 мм

Плътност: 2.8 g / cm3

Опаковка: Силна морска достойна опаковка от дърво.

 

Порции:

А.      собствена фабрика собствена кариера с голям производствен капацитет

Б.      безопасно опаковане

° С.     доставка на време

Д.     квалифицирани работници, стриктни процедури за инспекция.

 

За нас

YEYANG Stone е интегрираща компания, която се занимава с външна и вътрешна търговия. Тя е в течение на внос и износ бизнес в продължение на много години с основните продукти за износ, обхващащи всички видове строителни продукти, особено проекти продукти.

Наред с постоянната ни отдаденост в тази индустрия с повече от 20 години, Yeyang Stone сега е група със собствени 3 квалифицирани и професионални фабрики (с обща площ над 60 000 м²) и 3 търговски дружества, повече от 20 семейни фабрики.

Ние притежаваме перфектна линия обработка и приятна среда, за да служи на нашите клиенти, ние вярваме, че с нашите отлични каменни източници, богат производствен опит и превъзходно изработка, вие ще ни намерите да бъде надежден доставчик и бизнес партньор.


Ако се интересувате от нашия евтин черен порьоро мрамор плоча за търговски проекти, добре дошли да купуват или на едро на отстъпка продукт от нас. С над 23 години опит, ние сме един от професионалните производители и доставчици в Китай. Елате и се насладете на нашите евтини цени и качествени услуги.
Hot Tags: Китай евтини черна порторо мраморна плоча за търговски проекти, Китай, производители, доставчици, на едро, цена, евтини, отстъпка, купуват
Запитване

You Might Also Like