Антични бежови мраморни плочи за стени

Античен бежов мрамор Плочи за стени Античен бежов мрамор, този вид мраморен камък е в бежов цвят, има силен, елегантен и щедър цвят на природата, текстура, предпазва от хлъзгане и почистване, значително подобрява ефекта на декорацията на конструкцията и качеството на продукта. Повече за Antique ...

Информация за продукта

Антични бежови мраморни плочи за стени

Античен бежов мрамор , този вид мраморен камък е в бежов цвят, има силен, елегантен и щедър цвят на природата, текстура, предпазва от хлъзгане и почистване, значително подобрява ефекта на декорацията на конструкцията и степента на продукта.

Повече за античния бежов мрамор

1. Полицията на полиране може да бъде до 90 градуса.

2. Цветът може да бъде коригиран, за да бъде същият.

3. Гарантираме, че всички плочи нямат пукнатини и нямат пакт.

4. Добро качество естествен античен бежов мрамор   в бежов цвят с евтина цена.

5. Най-популярните антични бежови мраморни материали в интериора и екстериора в света.

 

размер

Нарежете на размери: 30X30см, 30X60см, 60х60см

Кухненски плотове

25 1/2 "x 96", 26 "x 96", 25 1/2 "x 108", 26 1/2 "x 108",

28 "x96", 28 "x108" и т.н.

Персонализирани плочки или дизайни са на разположение. всички наши проекти са специални, защото можем да направим всякакъв дизайн като ваше търсене, това просто за вас.

 

дебелина

Дебелина: Плотове Дебелина на плочата 2 см (3/4 "), 3 см (1 1/5"), 4 см (1 1/2 ") ламиниран ръб с друга дефинирана дебелина.

Други размери са на разположение при подробни изисквания. Приветстваме персонализирани чертежи и

 

интериор   Приложение :

Под, стена, стъпка, колона, плотове, тоалетка, камина, кухня, баня и др

външност   Приложение :

Фасада, Стъпка, Колона, Паваж, Фонтани и други външни декорации 

Ние сме една от водещите компании от индустрията за естествен камък в Ксиамен, Китай. Ние произвеждаме мрамор-травертин-варовик като плочки, плочи и нарязани на размери.

Ние изнасяме нашите мрамори , като Античния бежов мрамор   до всички краища на света; САЩ, Англия и др. Нашият основен пазар е САЩ с нашите 80% до износ, ние имаме годишно около 600-800 контейнери износител на САЩ пазар. YEYANG е известна от много каменни компании в САЩ поради концентрацията ни на този пазар.

Всяка поръчка (като антикварен бежов мрамор) на нашите клиенти се предоставя от нашата компания с високо качество и конкурентна цена. Моля, не се колебайте да се свържете с нас за цени, условия, доставки и всякакви други искания като брошура, проби и др.


Ако се интересувате от нашите антични бежови мраморни плочи за стени плочки, добре дошли да купуват или на едро на отстъпка продукт от нас. С над 23 години опит, ние сме един от професионалните производители и доставчици в Китай. Елате и се насладете на нашите евтини цени и качествени услуги.
Hot Tags: антични бежови мраморни плочи за фаянс, Китай, производители, доставчици, на едро, цена, евтини, отстъпки, купуват
Запитване

You Might Also Like