Бяла Carrara мраморна мозайка за вътрешни дерокации Hot Selling Stone

Бяла Карара мраморна мозайка за вътрешни дерокации Гореща продажба камък Бяла Carrara мраморна мозайка са изработени от бели плочи Карра и плочки. Общите размери за всеки лист са 300x300 мм с чипове 10х10 мм. Завършеният начин на бяла мозайка Carrara обикновено ще бъде полиран, усъвършенстван, киселинно миене, ...

Информация за продукта

Бяла Carrara мраморна мозайка за вътрешни дерокации Hot Selling stone

 

Бялата Carrara Marble Mosaic са изработени от бели плочи и плочки Carrara. Общите размери за всеки лист са 300x300 мм с чипове 10х10 мм.

Завършеният начин на бялата мозайка Carrara обикновено ще бъде полиран, изгладен, киселинно измиване и т.н. И всички карарски бели мрамори винаги се прилагат за вътрешна декорация, като обратно пръскане, стенни плочки и др.

 

Още продукт:

Подробно описание на плочки от мозайка от бяла карара мрамор

Продукти

Бяла Карара мраморна мозайка

Чип размер

300x300 мм с чипове 10х10 мм

Формата на плочките

квадрат

дебелина

8mm

Размер на листа

300 * 300 м / 12 * 12inch

Площ / лист

0.09sqm

Тегло / лист

1.4кг

Монтирани

лъскаво завършена

Разстояние

2 мм

Материал

Карара бял мрамор и сив мрамор

Доставка

3-10 работни дни

Пакет

бяла неутрална кутия и дървена палета

Характеристика

нулева водопоглъщаемост, издръжлива, устойчива на износване, никога не избледнява,

устойчива на замръзване, устойчива на киселини и алкали

 

За нас

Мозайката е изкуството за създаване на изображения с малки парчета плочки. Това може да е техника на декоративно изкуство, аспект на вътрешната украса или на културно-духовно значение. Всички наши продукти са ръчно изработени.Ние доставяме тези продукти в различни цветове, размери и завършва (паднали, полирани, напълнени и усъвършенствани, четкани) на нашите клиенти портфейл в цял свят.Всички тези продукти са достигнали международно напреднали standart.We са посветени за изучаване и разработване на различни designs.We са фокусирани върху удовлетвореността на клиентите.И също така ние гарантираме на нашите продукти качество.

Yeyang Stone е група със собствени 3 квалифицирани и професионални фабрики (с обща площ над 60 000 м²) и 3 търговски дружества, повече от 20 семейни фабрики.

Ако се интересувате от нашия мозайка, pls не се колебайте да се свържете с нас!

Ако се интересувате от нашата бяла кармара мраморна мозайка за интериорни декорации горещ камък за продажба, добре дошли да купувате или продавате на едро продукт с отстъпка от нас. С над 23 години опит, ние сме един от професионалните производители и доставчици в Китай. Елате и се насладете на нашите евтини цени и качествени услуги.
Hot Tags: бели каррама мрамор мозайка за интериора декорации горещо продава камък, Китай, производители, доставчици, на едро, цена, евтини, отстъпка, купуват
Запитване

You Might Also Like