Камък мозайка фабрика продукт Бяла мозайка Кухненски стена плочки

Фабрика за мозайка от камък Продукт Бяла мозайка Кухненски плочки YEYANG е директен производител на мозайки за строителни сгради. Имаме повече от 23 години опит в износа на мозаечни проекти. Стоун мозайка фабрика Мозайка плочки се използват широко от основните дизайнери и архитекти като ...

Информация за продукта

Фабрика за мозайка от камък Продукт Бяла мозайка от кухненски стенни плочки

 

YEYANG е директен производител на мозайки за строителни сгради. Имаме повече от 23 години опит в износа на мозаечни проекти.

Камък мозайка фабрика Мозайка плочки се използват широко от mainstream дизайнери и архитекти като стени и подови плочки за баня, кухненски backsplash стени плочки, хотел лобита и приемни стени и подови плочки, корпоративни офис приемни стени плочки.

 


Продукти

Декоративни мозаечни плочки за кухненски стенни дизайни / идеи

спецификация

Размер на листа: 300x300 мм

размер на чипа: 10x10mm или 15x10mm, 20x10mm и т.н.

Мозъчни функции

Лесен за инсталиране;

Противо-прах, измиваем

Киселина доказателство; Алкалоустойчиви

Durable.

Детайли за пакета

5 листа на кутия, 72 кутии на палет, 32 палети на контейнер.

Време за доставка

един контейнер 15-30 дни след получаване на депозита.

възможност за снабдяване

5000 квадратни метра на месец

 

YEYANG е производител и износител в Китай, разположен в Xiamen Китай камък индустрия от 2003 година. Ние доставяме както домашни, така и морски камък материали като мрамор, гранит, травертин, пясъчник, onyx.etc.

Нашите основни продукти: Cut-to-размер проекти, Външни стени плочки, водна струя, Плочи, плотове, стъпала, Павета камък и така нататък.

От името на StoneMarkt ние винаги поддържаме надеждно качество в съзнанието си, ние сме професионални в избора на материали, рязане, съвпадение и проверка на товари, преди да се опаковат и натоварват.

Нашите клиенти покриват повечето американски щати, някои от тях са много силни компании. Ние сме много горди, че Yeyang е член на MIA и работи с MSI в продължение на много години. Също така можете да проверите нашите митнически данни за износ, за да научите повече за нашите партньори.


Ако се интересувате от нашите камък мозайка фабрика продукт бяла мозайка стенни плочки кухня, добре дошли да купуват или на едро на отстъпка продукт от нас. С над 23 години опит, ние сме един от професионалните производители и доставчици в Китай. Елате и се насладете на нашите евтини цени и качествени услуги.
Hot Tags: каменна мозайка фабрика продукт бяла мозайка кухня плоча фаянс, Китай, производители, доставчици, на едро, цена, евтини, отстъпка, купуват
Запитване

You Might Also Like