Естествен Китай Тъмно зелен мраморен плот за подови плочки Цена

Естествен Китай Тъмно зелен мраморен плот за подови плочки Цена Зелен мрамор, красивият зелен цвят е много привлекателен и придава приятен външен вид на окото, обкръжението и местоположението му. Използвани главно за подови и стенни плочки за вили, апартаменти, хотели, търговски центрове. Китай е богат камък богат ...

Информация за продукта

Естествен Китай Тъмно зелен мраморен плот за подови плочки Цена

Зеленият мрамор , красивият зелен цвят е много привлекателен и придава приятен външен вид на окото, обкръжението и местоположението му. Използвани главно за подови и стенни плочки за вили, апартаменти, хотели, молове.

Китайът е богата страна, богата на камъни и има много доброкачествени мраморни материали в различни цветове и използва за направата на продукти за подови плочки. Можете да ни уведомите какъв материал искате и ние можем да го направим като искане.

--- Редки мрамор

--- Красива текстура

--- Евтини зелени Сред зелените серии

 


1.Marble Размер на разположение:
а. 305x305, 457x457, 300x600, 600x600, 800x800mm и т.н. за плочки.
б. 120upx240up в 2cm, 3cm, 4cm дебелина за плочи на пазара.
° С. кухненски плотове: 108''x48 '' / 36 '', 96 '' * 36 '/ 26' ', 78' '* 26' '/ 36' ', 72' '* 36' ', 96' * '' .30.5''x22.5 '' и т.н.

Назад Splash: 2 ", 3", 4 ", 5", 6 "в голям размер

Дебелина: 1/2 ", 3/4" и др.Други размери могат да избират.
д. по спецификация на клиентите и нарязани на размери.

 

2.Packing

1) Вътрешна опаковка: кашони или пенопласти (пластмаса).

2) Външна опаковка: Дървесина, изработена в морето, с фумигация.

 

XIAMEN YEYANG е изчерпателна каменна фирма, ние сме въвлечени в кариера добив, блок внос и процес, износ на мрамор плочки, плочи, плотове.

нашите услуги

Предпродажбено обслужване: Картина на ефекта от камък, техническа настройка, монтаж на чертеж.

 

Инспекция по продажби: Техниката предлага съдействие и ръководство за инсталиране по размер

 

Сервиз за сервиз: Подмяна и поддръжка на продуктите, проследяване на качеството, 24-часова гореща линия за следпродажбени услуги


Ако се интересувате от нашите естествени Китай тъмно зелена мраморна плоча за цена плочки за пода, добре дошли да купуват или на едро на отстъпка продукт от нас. С над 23 години опит, ние сме един от професионалните производители и доставчици в Китай. Елате и се насладете на нашите евтини цени и качествени услуги.
Запитване