Начало > Източник на мрамор > Стандартен размер на плотове

Стандартен размер

YEYANG LOGO 01.jpg

Търговия на едро Кухня Countertop & баня Vanity върхове

Каменните плотове са прекрасни, което прави гранит, кварц и мрамор като най-популярните материали за плота. Те стоят на дневна употреба, без да показват износване и продължават да изглеждат толкова големи, колкото в деня, в който сте ги инсталирали. С материали от естествен камък, плотовете ви носят уникален и привлекателен външен вид, защото се състоят от много различни минерали. С инженерния кварц просто трябва да отделите по-малко време за поддръжка. Независимо какви са формите, ние осигуряваме материали с размери до размер, за да ги направим перфектни. Има само лични предпочитания.

ние предлагаме стандартни плотове за супермаркет, търговец на едро, търговец на дребно с размер 108 "x26" или повече размери.

Каквото и да сте изпълнител, търговец, търговец на дребно или търговец на едро, търговец на дребно, Исторически плотове могат да помогнат на вашите проекти и бизнес с нашите суета върхове. Като експерт на Hospitality & Multi-family Stone доставчик ние не само се захранва за проекти, ние правим много starndand камък баня суета върхове за търговци на едро, supermakets и търговци на дребно. Стандартните типове с квадратна и извивка са с размери 22 "x25" х3 / 4 ", 22" x31 "х3 / 4", 22 "х37" х3 / 4 ", 22" х49 "х3 / 4", 22 "х 61" х3 / 4 ", и т.н. Има персонализирани пакет available.History Countertops ще постави вашата компания, лого, думи и това, което искате.


-Вижте подробности с нашата VR връзка на адрес https://www.linked-reality.com/company/11274/en

【Vip купувачи Запитване към ceo@china-stone-experts.com