Начало > За нас > профил на компанията

Xiamen Yeyang Stone Group е водещ производител на камък, създаден през 1993 г., разположен в каменния род, Xiamen & Shuitou. Повече от 23 години сме специализирани в производството на камък. Йеянг е не само компания, но и група с повече от 20 фабрики, собственост на семейството.


От 1993 г. насам инвестирахме повече от 10 кариери, включително Castro White Marble, Vermont Grey Marble, Black Ice Flower Marmor, гранит и травертин. С голяма сила от 2 търговски дружества и 3 квалифицирани и професионални фабрики (с обща площ над 60 000 м²;), нашата мисия е да предоставяме отлично обслужване с най-конкурентната цена и най-качествените продукти за нашите клиенти. За нас е голямо удоволствие да видим, че много нови клиенти стават нашите редовни партньори и взаимното нарастване с нашите клиенти през последните години.

Имаме достъп до много нови китайски каменовъглени мрамори и предлагаме широка гама селекции от най-висококачествените мрамори, избрани от стотици кариери. Много нови мрамори от Китай и други страни са изброени в новата ни мраморна база, с площ от над 60 000 квадратни метра. Ние ще продължим да донасяме всички видове нови мрамори, за да отговорим на различните изисквания на нашите клиенти. Добре дошли да се свържете с нас, ако ще закупите нов материал от Китай.

Free Estimates & CAD Drawing from Yeyang Stone Factory

Нашите компании за износ:
1.Xiamen Yeyang Имп & Exp Ко ООД
2.Xiamen Yiqing Imp & Exp Ко ООД

3.ENUO ГРУП CO., LIMITED.


Нашите фабрики:
1.Jiangsu Yeyang Стоун промишленост Ко ООД (мрамор плочи, нарязани на размера)


2.Fujian Yuanhong строителни материали Ко ООД (плотове, суета Tops)


3.Shuitou Yeyang Гранит Голяма плоча фабрика (гранит плочи, плотове, Cut-на-размер)


Нашите Фабрики за семейство: Повече от 20 семейни фабрики.

Фабрики Yeyang Family-повече от 20 китайски каменни фабрики Доставяте всичко, от което се нуждаете.


материали:
Мрамор, кварц, гранит, оникс, базалт, шисти, пясъчник, травертин, блустоун, изкуствен камък и др.


Основни продукти:
Мрамор плочи & плочки, гранит и мрамор и кварцови плотове, суета върхове, проект по-размер, мивка камък и мивка, камина, мозайка, павета камък и стълби, колони, скулптура, фонтан, озеленяване камък и др


Защо C избира U ?
1.Конкурентна цена:  
Като професионален производител, ние сме конкурентни в цената. Междувременно, като местен известен доставчик с повече от 20 семейни фабрики, ние продаваме повече от 20 страни редовно на най-икономична цена.


2.По много продукти:  
Нашите продукти са в голямо разнообразие, например гранит, мрамор, кварц, оникс, базалт, шисти, пясъчник, травертин, Bluestone, квартали, изкуствен камък и т.н. Блокове, плочи, плочки, плотове, Каменна мивка и басейн, камина, мозайка, Павета камък и стълби, колона, скулптура, фонтан, озеленяване и т.н. са всички налични в нашата фабрика. Без значение какъв материал и какъв размер имате нужда, ние ще го направим за вас.


3.Качествен контрол
Всички продукти са под строг контрол на качеството ни. Уверяваме Ви, че предлагаме качествени и качествени продукти. От началото на производството до инспекцията на готовите стоки, ние обръщаме внимание на всякакви подробности и се стремим да направим всичко възможно, за да избегнем всякакви грешки внимателно.


4. Отлично обслужване
Нашата мисия е да предоставяме на нашите клиенти отлично пълно обслужване по време на сътрудничеството и това се прави от повече от 20 години. Ние уважаваме вас, нашите клиенти и вашите решения. Yeyang Stone Group се занимава с това, което ви интересува и има за цел да ви предостави най-добрите възможности.


5.Custom Design
Ако не намерите спецификацията, която ви е необходима, моля, свържете се свободно с нас. Всеки потребителски размер може да бъде направен според вашите специфични изисквания.


Искрено приветстваме всеки нов потенциален клиент да се свърже с нас. Ние не само ще ви предоставим подходящите материали на базата на изискуемото Ви качество с конкурентна цена, но и ще Ви осигурим отлично обслужване чрез бърза реакция с конструктивни решения. Нашите усилия и вашата подкрепа ни довеждат до печеливша работа, което прави вас и нас да продължат.


Вие ще се задоволите с нас от началото до края!


Free Estimates & CAD Drawing from Yeyang Stone Factory