Хризантема Жълт Гранит Тони за баня

Хризантема Жълтият гранит е гранит от Китай, има много красив модел и цвят. Това е доста популярен жълт гранит. Може да се използва на гранитни плотове, кухненски плотчета, масички, маси за маса, барове, нощни шкафчета.

Информация за продукта

Наименование: Китай Chrysanthemum Yellow Granite Vanity Tops за баня

China Chrysanthemum Yellow Granite Vanity Tops for Bathroom

Каталог: гранит

Цвят: Жълт

Държава: Китай

Препоръчителна употреба: Строителни камъни, плотове, мивки, паметници, басейни, первази, декоративни камъни, интериор, външни, стени, под, павета

Повърхност за довършителни работи: полиран, нарязан, шлифован, скалиран, пясъчен, потънал

Допълнителни наименования: Хризантема Жълто Дзянси Гранит, Хризантема Жълт Гранит, Хризантем Жълт Гранит, в Китай камък пазар: 菊花 黄 (júhuā huáng)

Тестване

Абсорбция на водата: 0.17%

Якост на натиск: 168,3 МРа

Плътност: 2760 кг / м3

Сила на огъване: 15,2 МРа

Хризантема Жълти гранитни плочи

0011 Дзянси Хризантема Жълт Гранит

Хризантема Жълт Гранит плочки

Хризантема Жълт Гранит плочки


Хризантема Жълт Гранит Плочи и Countertop Проекти

Хризантема Жълт Гранит Плочи и Countertop Проекти

Хризантема Жълтият гранит е гранит от Китай, има много красив модел и цвят. Това е доста популярен жълт гранит. Може да се използва на гранитни плотове, кухненски плотчета, масички, маси за маса, барове, нощни шкафчета.


Хризантема Жълт гранитогрес

Размери на продукта: Дължина 78 ", 96", 108 "; Дълбочина 25 1/2", 26 ", 22", размер по избор

Завършва: Полиран, усъвършенстван

Тип на ръба: Прав, Пълнолуза, Ogee, Demi Bullnose, Скъсана, Всички типове на Laminated Edge

Описание:

Ние произвеждаме гранит кухня или суета брояч на всякакви обичай размер, форма и край опция, включително каменни кухненски острови. За обичайния размер трябва да ни предоставите подробни чертежи. Душове за мивки и кранчета са по избор. Ние ще пробиваме дупки в кухненски или супермаркети, ако е необходимо, и се осигуряват размери на отвора. Нашите гранитни цветове варират от китайски гранити, бразилски гранит, индийски гранит и гранит от цял свят.


- Всички продукти от камък могат да бъдат поръчани и изработени, точно както е!

-Ако ви харесва някой от тях, добре дошли да ни посетите и да изберете за вашите проекти.

✉ Имейл: ceo@china-stone-experts.com

☎ WhatsApp: 0086-158 6079 8923

☑ www.xmyeyang.com

☑ www.china-stone-experts.com


YEYANG Stone произвежда хризантеми от гранит от гранит за кухни и бани. Като един от най-специализираните производители в производството на гранитогрес и дизайн за търговски, ние можем да правят countertops customied и доставени на вашия jobsite навсякъде в Съединените щати, Канада и др. YEYANG Stone носи на hispitality и многофамилни проекти с отличен репутация, подкрепена от нашите клиенти и дългогодишен опит. Надяваме се не само да спечелите бизнеса си, но и доверието ви.

 


Ако се интересувате от нашите хризантеми жълт гранит суета върховете за баня, добре дошли да купуват или на едро на отстъпка продукт от нас. С над 23 години опит, ние сме един от професионалните производители и доставчици в Китай. Елате и се насладете на нашите евтини цени и качествени услуги.
Запитване