Черно цвят отстъпка гранит суета върхове за баня и хотел

Черни цветове Отстъпка от гранит на гранитогрес за баня и хотел Black Discount Granite Vanity Top също е висококачествено качество, материал от провинция Шанси, Китай. повърхността с висока степен на полиране лечение, формата в квадрат, дупките на кранчето в precut, както и размери в митническата продукция ...

Информация за продукта

Черни цветове Отстъпка от гранитогрес за баня и хотел

Black Discount Granite Vanity Top също е висококачествено качество, материал от провинция Шанси, Китай. повърхността с висока степен на лаково покритие, формата в квадрат, дупките на дупките в предварително изрязани и размерите в митническите продукти, по желание на клиентите. Дебелината в много дебелини.

Нашата компания може да обработва много внесени гранитни плотове, клиентите могат да избират материали, размер, форма и други специални искания, нашите търговски сътрудници ще си сътрудничат с работниците да направят всичко по силите си, за да завърши вашата каменна плота ред.

YEYANG притежава добър източник на кариера, за да ви предложи различни черни продукти, като плочи, плочки, наслагвания, суета. стълби, первази и др.

 

Модел NO: Отстъпка гранит суета гранит

Материал: Гранит

Цвят черен

Натоварване: тежко

Функция: Многофункционална

Размер на OEM: Да

Разфасовка до размер: Персонализирани размери

Търговска марка: Xiamen yeyang Co., Ltd.

Тип: Камък

Повърхностно покритие: Полиран

Употреба: Кухня, Баня, Хотел, Търговски

Острие: Булноза

Повърхност: Flamed / Polished / Bushhammered

Плочи размер: 3050x1600mm, 3050x1400mm,

3200x1650mm, 3200x1450mm

б) -Възможност за размер: 1200x1200mm, 800x800mm, 1200x800mm, 600x600mm,

300x300mm, 300x600mm и други нестандартни размери на плочата.

c) Висококачествена горна част: 22 "х25", 22 "х31", 22 "х37", 22 "х49", 22 "х61", 22 "

black-color-discount-granite-vanity-tops-for.jpg

Добре дошли на посещение XIAMEN YEYANG Ко ООД

Започнахме фабрика през 2003 г., ние сме били в областта на камък производство за повече от 23 години до сега.

Ние притежавахме 3 фабрики за паваж, плот и плочи.

Предлагаме каменни изделия като плочки, плоча, изрязани на размери, плот / кичептоп, суета, камина. Мозайка, колона, мивка, скулптура, елементи за озеленяване ... И така нататък, както и материали, които използваме като гранит, мрамор, базалт, шисти, пясъчник, травертин, блустон, картизит ... и т.н.

Най-голямо предимство на компанията YEYANG е гранит процес, защото имаме собствена кариера, тя поддържа нашата фабрика произвежда най-висококачествени плочи почти 300 000 квадратчета всяка година. фирмата yeyang винаги държи на качеството на кредото за живот, кредит за развитие ". Искрено се надяваме да създаде преки бизнес отношения с клиентите идват


Ако се интересувате от нашите черни цветови отстъпки гранитогрес суета върхове за баня и хотел, добре дошли да купуват или на едро на отстъпка продукт от нас. С над 23 години опит, ние сме един от професионалните производители и доставчици в Китай. Елате и се насладете на нашите евтини цени и качествени услуги.
Запитване