Начало > За нас

Ксиамен Yeyang камък група е водещ производител на камък, създадена през 1993 г., разположен в каменни родния град, Ксиамен andamp; Shuitou. За над 23 години ние сме били специализирани в камък изработка. Yeyang е не само една компания, но група с повече от 20 фабрики, собственост на семейството.


От 1993 г. сме инвестирали повече от 10 кариери, включително Кастро бял мрамор, Върмонт сив мрамор, черен лед цвете мрамор, гранит и травертин. С голяма сила на вследствие на нелеталните 2 търговски компании andamp; 3 квалифицирани и професионални фабрики (с обща площ над 60, 000 m²;), нашата мисия е да предоставят отлично обслужване с най-конкурентната цена и най-добрите качествени продукти за нашите клиенти. Това е голямо удоволствие да видите много нови клиенти стават наши постоянни партньори, както и взаимното растежа с нашите клиенти през последните години.

Ние като достъп до много нови китайски мраморни кариери и ние предлага широка гама от най-премия топчета, избрани от стотици кариери. Много нови топчета от Китай и други страни, са изброени в нашия нов мрамор база, с площ от над 60000 квадратни метра. Ние ще продължим да въвеждат всякакви нови топчета да отговарят на различни изисквания на нашите клиенти. Добре дошли да се свържете с нас, ако ще да закупи всички нови материали от Китай.

Free Estimates & CAD Drawing from Yeyang Stone Factory

Компаниите износители:
1. Ксиамен Yeyang ИМП andamp; Exp Ко, ООД
2. Ксиамен Yiqing ИМП andamp; Exp Ко, ООД

3.ENUOGROUPCO., ОГРАНИЧЕН.


Нашите фабрики:
1. Jiangsu Yeyang камък Industry Co., LTD (мраморни плочи, отрязани до размер)


2. Fujian Yuanhong строителни материали Co., Ltd (плотове, суета върхове)


3. Shuitou Yeyang гранит големи плочи фабрика (гранитни плочи, плотове, нарязани-до-размер)


Нашите семейни фабрики:Повече от 20 фабрики, собственост на семейството.

Yeyang семейство фабрики-повече от 20 Китай камък фабрики доставяме всички ви нужди.


Материали:
Мрамор, кварц, гранит, оникс, базалт, шисти, пясъчник, травертин, Bluestone, изкуствен камък и др.


Основни продукти:
Мраморни плочи andamp; Плочки, гранит andamp; Мрамор andamp; Кварцов плотове, суета върхове, проект отрязани до размер, камък мивка andamp; Басейн, камина, мозайка, PavingStone andamp; Стълбите, колона, скулптура, чешма, озеленяване камък и др.


ЗащоCHooseUs?
1. конкурентна цена:
Като професионален производител ние сме конкурентни в цената. Междувременно, тъй като местните добре познат доставчик с повече от 20 фабрики, собственост на семейството ние са били продават за повече от 20 страни редовно на най-разходи, спестяване на цена.


2. множество продукти:
Нашите продукти са в голямо разнообразие, например гранит, мрамор, кварц, оникс, базалт, шисти, пясъчник, травертин, Bluestone, Quartizite, изкуствен камък и др. Блокове, плочи, плочки, плотове, суета върхове, отрязани до размер, камък мивка andamp; Басейн, камина, мозайка, павета andamp; Стълби, колона, скулптура, чешма, озеленяване и т.н. са всички налични в нашата фабрика. Без значение какъв вид на материала andamp; What размер ви трябва, ще го направим за вас.


3. качествен контрол
Всички продукти са под строг контрол на качеството. Уверяваме Ви, какво предлагаме, е по-високо и качествени продукти. От началото на производството на inspectionof завършени стоки, ние се обърне внимание на всички детайли и правим всичко възможно да се избегнат всякакви грешки внимателно.


4.ОтличенСервиз
Нашата мисия е да предоставим на нашите клиенти с отличен пълно обслужване по време на сътрудничеството и е правил това за повече от 20 години. Ние уважаваме вас, нашите клиенти и вашите решения. Yeyang камък група се отнася до това, което се отнасят и се стреми да предостави най-добрите възможности за вас.


5. потребителски дизайн
Ако не намерите спецификацията трябва, моля свържете се с нас свободно. Всички потребителски размер може да се направи според вашите специфични изисквания.


Искрено се приветстват всеки нов потенциален клиент да се свържете с нас. Ние не само ще ви снабди правилните материали, въз основа на вашия изискваното качество с конкурентна цена, но също ви предоставят отлично обслужване чрез бърза реакция с конструктивни решения. Нашите усилия и подкрепата ви носи печеливш бизнес, което прави вас и нас отиде по-далеч.


Ще отговарят с нас от самото начало до края!


Free Estimates & CAD Drawing from Yeyang Stone Factory